HCM, o pălărie prea mare pentru Hairi?

660
După demiterea lui Jovica Cvetkovic, promovarea lui Eden Hairi în funcția de antrenor principal al echipei de handbal masculin HCM Constanța părea a fi cea mai bună soluție. Din păcate, rezultatele și, mai ales, jocul campioanei au demonstrat contrariul.
HCM a pierdut la Bacău și a remizat, acasă, cu rivala UCM Reșița, rămânând departe de podium. În mandatul lui Hairi, echipa încă nu se regăsește: prea multe ratări uriașe, prea multe aruncări insuficient pregătite, peste poartă, prea multe mingi oferite gratuit adversarilor. În acest ritm, Constanța nici nu îndrăznește să se gândească la performanțe în Liga Campionilor, ci este mai degrabă candidată la ultimul loc în grupă.
Tot mai multă lume își pune (îndreptățit) întrebarea: nu cumva HCM este o pălărie prea mare pentru Hairi? Edy a lucrat, ca secund, cu antrenori de prim calibru, precum Aihan Omer, Lucian Râșniță sau regretatul Zoran Kurteș, de la care a învățat meserie, dar nu a reușit, cel puțin până în prezent, să se impună ca principal. Conducătorii clubului i-au mai acordat o dată credit, însă a fost suficientă o înfrângere la Cluj pentru ca Hairi să revină în postura de secund.
Spre deosebire de Cvetkovic, sârbul contestat din toate părțile, Hairi are sprijinul tuturor: jucători, conducători, suporteri. Însă, ceva nu merge, iar HCM nu are voie să fie pe locul cinci. Timpul nu lucrează în favoarea lui Edy, care trebuie să găsească rapid formula de succes. Altfel, la HCM va fi din nou furtună!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Jucătorii, revigorați după amenzi?
Pagina a fost generata in 0.4973 secunde