Hemult Duckadam, atac la guvernanți: "Sunt o rușine"

225
1
Hemult Duckadam, atac la guvernanți:

Articole de la același autor

Helmut Duckadam a lansat un atac dur la adresa guvernanţilor. Marele sportiv îi acuză pe aceștia că nu acordă deloc importanță sportului, potrivit Antena3.ro


Fostul portar îi acuză ca-și fac poze cu sportivii, după care își văd de treaba lor. Atacul lui Duckadam vine în contextul în care ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a comis o nouă gafă: acesta nu mers la aeroport să-i aştepte pe medaliaţii de la Campionatele Europene de canotaj, deşi era un obicei să întâmpine sportivii cu performanţe.

Oficialul s-a fotografiat câteva zile mai târziu cu David Popovici.

”Guvernanţii sunt o ruşine din punctul meu de vedere, cu ministrul Sportului în frunte, care n-au binevoit nici măcar să meargă să îi aştepte pe aceşti sportivi.


Cât despre bani, probabil că se va face o rectificare de buget sau s-a făcut deja, în care se vor mai creşte banii la partide, cu vreo 5 milioane de euro, iar sportul va rămâne din nou cel mai sărac dintre toate ministerele. Poate cel de cultură e mai sărac.

Nu îmi fac nicio speranţă că guvernanţii s-ar îndrepta spre sport, le place să strângă o mână, să facă o poză şi atâta tot”, a spus Duckadam pentru Orange Sport.



Comentează știrea

constantin
22 august 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Profesioniștii sunt, în toată lumea, susținuți financiar de "buzunarele lor" și din donații de la privati!! Numai prostii de romani trebuie sa-i plătească pentru ca ei sa-si bage premiile in buzunar, fără sa plătească taxe!! DE CE ????

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Sport : Helmuth Duckadam a fost externat
Pagina a fost generata in 1.7572 secunde