Horia Tecău a pierdut finala turneului de la Sydney

88
1
Horia Tecău a pierdut finala turneului de la Sydney - horia-1421604019.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Jean-Julien Rojer (Olanda, nr. 2) a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney (Australia), competiție dotată cu premii în valoare totală de 494.310 de dolari. 


Tenismanul constănțean și partenerul său au fost învinși, sâmbătă, scor 4-6, 6-7 (5), în ultimul act, după o oră și 25 minute, de cuplul Rohan Bopanna (India) / Daniel Nestor (Canada, nr. 3). Pentru accesul în finală, Tecău și Rojer au primit 12.760 de dolari și 150 de puncte ATP de dublu. 


Tenismanul român Marius Copil (nr. 194 ATP) s-a calificat, pentru prima oară în carieră, pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam, el reușind această performanță, sâmbătă, la Australian Open. Copil a trecut, în ultimul tur al calificărilor, de australianul Omar Jasika (nr. 567 ATP), scor 7-6 (5), 6-2, după 90 de minute de joc. În primul tur pe tabloul principal, Copil îl va întâlni pe spaniolul Pablo Andujar (nr. 40 ATP).


Comentează știrea

Alebarim
13 februarie 2015
Oferta

Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre. Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti in format electronic. Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Cerinte: - cunostinte minime PC - rabdarea - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti traece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Se ofera contract legal chiar din perioada de instruire unde castigati minim 300 dolari lunar, suntem o companie serioasa de prestigiu cu multi colaboratori. Pt informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5389 secunde