Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep: "Abia aștept să încep turneul!"

116
Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA) a declarat, sâmbătă, că abia așteaptă să înceapă turneul de la Australian Open, primul de Grand Slam al anului, subliniind că nu simte nicio presiune și că este recuperată complet după problemele de sănătate care au constrâns-o să se retragă de la competiția de la Sydney. 


"Nu vreau să mă gândesc că trebuie să câștig acest turneu sau că trebuie să ajung în semifinale sau sferturi. Vreau să iau fiecare meci la rând și abia aștept să încep turneul. Mă simt bine, sunt aproape recuperată complet. Am dormit bine, am mâncat bine, sunt pregătită", a declarat jucătoarea din Constanța; în opinia sa, oricare din primele 20 de jucătoare poate câștiga Australian Open: "Cred că oricine poate câștiga, turneul este deschis". 


Cap de serie nr. 3, Simona Halep o întâlnește, în această dimineață, în primul tur pe Karin Knapp (Italia, nr. 51 WTA), acesta fiind primul duel direct dintre cele două jucătoare. 


Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams în lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, în care sportiva americană este marea favorită, se arată într-un material al agenției France Presse. 


"Serena Williams este marea favorită la titlu, dar Australian Open este un turneu la care adeseori apar surprize frumoase. Finalistă la Roland Garros și la Turneul Campioanelor, Halep visează să mai treacă un prag și să câștige un turneu major. Ea va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams, alături de Maria Șarapova și Petra Kvitova", scrie AFP. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3216 secunde