Tenis / Simona Halep, prima victorie la Australian Open. Cu cine va juca în turul doi

259
1

Articole recomandate

Simona Halep s-a impus în primul meci de la Australian Open, în două seturi, în fața italiencei Karin Knapp, locul 50 WTA. În următorul meci, Simona Halep o va întâlni pe Jarmila Gajdosova, jucătoare din Australia, locul 62 WTA.


Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiană Karin Knapp, locul 50 WTA, în manșa întâi a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.


Partida, desfășurată pe arena principală a complexului din Melbourne, Rod Laver, a durat o oră și 28 minute.


Prin succesul de luni, românca și-a asigurat 70 de puncte WTA și un premiu în valoare de 60.000 de dolari australieni (42.700 de euro), potrivit Mediafax.


La ediția precedentă, sportiva din Constanța a atins faza sferturilor de finală.


Simona Halep o va întâlni pe Jarmila Gajdosova în turul doi al Australian Open


Jucătoarea australiană de tenis Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA, într-o oră și 28 de minute, calificându-se în turul doi al Australian Open, fază în care va întâlni o altă româncă, pe Simona Halep, locul 3 WTA.


Pentru participarea pe tabloul principal al turneului de la Melbourne, Dulgheru va primi 10 puncte și 34.500 de dolari australieni (aproximativ 24.500 de euro).


Halep, 23 de ani, și Gajdosova, 27 de ani, fostă numărul 25 mondial în 2011, nu s-au mai întâlnit până în prezent. Născută la Bratislava, Gajdosova s-a calificat în premieră în turul doi al Australian Open.


Comentează știrea

RODICA
19 ianuarie 2015
Cea mai apreciata oferta de lucru!

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6321 secunde