Horia Tecău a renunțat și la turneul de la Stockholm

483
1
Horia Tecău a renunțat și la turneul de la Stockholm - horiatecau3-1476809306.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis Horia Tecău a renunțat să concureze în cadrul turneului ATP de la Stockholm (Suedia), semn că recuperarea după accidentarea suferită la metatarsianul patru al piciorului drept nu decurge exact cum și-ar fi dorit.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, tenismanul din Constanța declara că va renunța la turneele din China (Beijing și Shanghai) pentru a fi 100% apt la Stockholm, Viena și Paris, competiții ce trebuia să-i asigure românului, dar și colegului său Jean-Julien Rojer (Olanda) prezența la Turneul Campionilor, ce va avea lor în perioada 14-21 noiembrie, Londra.

În momentul de față, Tecău și Rojer se află pe locul 9, cu 2.680 puncte, primul sub linia perechilor calificate, având șanse destul de mici de a mai depăși unul din cuplurile Max Mirnyi (Belarus)/Treat Huey (Filipine) sau Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), diferența de puncte fiind una considerabilă - 385, respectiv 630 puncte. 

Comentează știrea

FELICIA MANDREA
19 octombrie 2016
Problema SPIRITUALA E CAUZA NEVINDECARII

Mai Horia, "Fight you not against the Lord your God, for you shall not prosper." (Cartea a II-a a Regilor cap.9) Ce pacat ca tebuie sa renunti la participarea la turnee DAATORITA FAPTULUI CA ACCIDENTAREA TA E MAI DEGRABA DE NATURA SPIRITUALA: TU AI BLOCAT PE FACEBOOK PE TOTI ACEI MESAGERI -- ambasadori ai lui Dumnezeu-- TRIMISI DE DUMNEZEU SA-TI DEA MESAJE CARE, BINEANTELES NU TI-AU PLACUT, precum m-ai tratat si pe mine blocandu-ma pe Fb si Instagram. Daca ne deblocai acum trei saptamani, Dumnezeu te vindeca imediat SI PUTEAI SA PARTICIPI LA SHANGHAI SI BEIJING. Dar tu inca te impotrivesti, astfel ca vei mai ramane pe tusa PANA CAND TE VEI LEPADA DE INCAPATANARA TA PROSTEASCA SI VEI IMBRACA HAINA UMILINTEI, ASCULTAND DE VOCEA DOMNULUI CA SA NU TE MAI LUPTI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU blocandu-i trimisii sau AMBASADORII LUI, CA NU VEI PROSPERA. (vezi 1) Batalia dintre Cartea II a RegilorCap. 9 ; 2) convertirea Sfantului Pavel pe Drumul inspre Damasc, Faptele apostolilot Cap.9 v.1-31)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1166 secunde