Horia Tecău, în sferturile de finală ale challenger-ului de la Sofia

177

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Yves Allegro (Elveția) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de tenis de la Sofia (Bulgaria), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 85.000 de euro. Cotați cu șansa a treia la câștigarea trofeului, constănțeanul și partenerul său i-au învins, în partida din optimi, scor 6-1, 6-2, pe Tihomir Grozdanov și Simeon Ivanov, reprezentanți ai țării gazdă, succes care le asigură 1.090 de euro și 17 puncte ATP.
În sferturi, Tecău și Allegro îi vor avea drept adversari pe bulgarii Vasil Mladenov și Ivaylo Traykov. Finala se va disputa duminică, 26 aprilie, pe zgură.
Într-un alt meci din optimi, Florin Mergea și Alexander Jakupovic (Grecia) au fost înfrânți de belgienii Steve Darcis și Niels Desein, scor 2-6, 2-6.
***
Succese pe linie și pentru un alt jucător de tenis constănțean, Gabriel Moraru, care este prezent, săptămâna aceasta, la turneul futures de la Padova (Italia), concurs pe zgură, dotat cu premii ce însumează 15.000 de dolari.
Cap de serie nr. 3 la simplu, Moraru a acces în sferturi, după victoriile din turul întâi (7-5, 6-3 cu slovenul Zoran Golubovic, jucător venit din calificări) și din optimi
(3-6, 6-3, 7-6 cu italianul Matteo Viola). Următorul adversar este argentinianul Cristian Villagran.
La dublu, perechea G. Moraru / Victor Ioniță (nr. 3) s-a calificat în marea finală, după ce a trecut de cuplurile Paolo Beninca / Stefano Travaglia (6-2,6-2, în optimi), Dylan Sessagesimi / Ivan Vukovic (6-3, 6-2, în sferturi) și Guillermo Hormazabal / Erling Tveit (6-1, 6-3, în semifinale). În meciul cu trofeul pe masă, adversarii românilor sunt croații Nikola Mektic și Ivan Zovko, favoriții nr. 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6566 secunde