Horia Tecău - Premiul de excelență pentru promovarea sportului constănțean în lume

652
Horia Tecău - Premiul de excelență pentru promovarea sportului constănțean în lume - jos-1323379845.jpg
În cadrul ședinței care a avut loc, ieri, la Complexul Sport, s-a adus în discuție și acordarea unui Premiu de excelență pentru un reprezentant de cinste al sportului constănțean. Este vorba despre jucătorul de tenis Horia Tecău. Toți cei prezenți au convenit că acesta merită să fie recompensat, pentru munca depusă de-a lungul unui an 2011 extrem de încărcat, cu Premiul de excelență pentru promovarea sportului constănțean în lume.
Născut în data de 19 ianuarie 1985, la Brașov, Horia Tecău a obținut rezultate remarcabile în 2011. La sfârșitul lunii octombrie, se găsea pe locul 10 în clasamentul ATP la dublu. El a disputat finala de dublu atât la Wimbledon, cât și la China Open, iar cu mai multă șansă, putea să câștige cel puțin una dintre acestea. De asemenea, a participat, în premieră, la Turneul Campionilor și, alături de colegul său, suedezul Robert Lindstedt, a câștigat un meci, devenind astfel primul jucător român care a bifat o victorie la prestigioasa competiție, după Ilie Năstase, care a cucerit trofeul în patru rânduri și a mai disputat o finală.
"Horia Tecău merită cu prisosință Premiul de excelență pentru promovarea sportului constănțean în lume. Este un sportiv de excepție", a declarat directorul executiv al DJST Constanța, Elena Frîncu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4546 secunde