2011, an excelent pentru luptătorul Vlad Caraș

600
2011, an excelent pentru luptătorul Vlad Caraș - lupte-1323379903.jpg

Sportivul constănțean Vlad Caraș a fost inclus în Top 10 al Federației Române de Lupte pe 2011, an în care a obținut rezultate excelente.
La numai 17 ani, vârstă pe care o va împlini chiar mâine, Caraș a câștigat, anul acesta, nu mai puțin de șapte titluri de campion național la lupte libere, la CN școlare, de cadeți, de juniori, pe plajă (categoriile Open și grea), la Cupa României și pe echipe, cu CSM Reșița, grupare la care este legitimat în prezent.
De asemenea, a cucerit bronzul la Campionatele Europene din Polonia, s-a clasat pe locul șapte la Campionatele Mondiale din Serbia și a urcat pe podium în alte turnee internaționale (locul I în Slovacia, locul II în Bulgaria, Moldova și Kazahstan), atenție!, concurând la categorii de vârstă și de greutate diferite, de la 84, până la 120 de kilograme.
"Vreau să mulțumesc, pe această cale, celor care m-au susținut în obținerea acestor rezultate, în mod special domnului Silviu Miron. Pentru anul viitor, îmi doresc să depășesc performanțele de anul acesta", a declarat Vlad Caraș, care, din 2012, va putea evolua, cu acordul părinților, la campionatele de seniori.
Obiectivul pe termen lung al lui Vlad este să se califice la Jocurile Olimpice din 2016, alături de fratele său, Ionuț, campion la rându-i la lupte greco-romane.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Sport : Cine sunt campionii saltelelor
Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Sport : Cu ochii pe "lupii tineri"
Joi, 25 August 2011
Stire din Sport : "Olimpiada" pe nisip
Pagina a fost generata in 1.0929 secunde