Horia Tecău și Florin Mergea, repetiții în trei turnee pentru JO de la Rio

190
Horia Tecău și Florin Mergea, repetiții în trei turnee pentru JO de la Rio - tecaumergeatenis-1456676494.jpg

Articole de la același autor

Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro bat la ușă. Sportivii români se pregătesc intens pentru a fi în cea mai buna formă posibilă în Brazilia, cu speranța de a pune mâna pe o medalie mult așteptată. Fanii tenisului îi pot vedea în sfârșit împreună în proba de dublu pe cei mai iubiți tenismeni români ai momentului. 


Conform site-ului doartenis.ro, Horia Tecău și Florin Mergea au căzut de acord să joace împreună trei turnee ATP, în vederea pregătirii probei de dublu olimpice. Tecău trebuie să renunțe momentan la parteneriatul cu olandezul Jean-Julien Rojer, alături de care a câștigat turneul de la Wimbledon și Turneul Campionilor în anul 2015, iar Mergea la cel cu indianul Rohan Bopanna, finaliști la Turneul Campionilor 2015. 


Aceștia vor juca la dublu în turneul Năstase-Țiriac Trophy de la București, în perioada 18-24 aprilie, Washington (Statele Unite; 18-24 iulie) și Toronto (Canada; 25-31 iulie). 


Înainte de aceste turnee Tecău (3 ATP) și Mergea (12 ATP) vor juca împreună și pentru România, în Cupa Davis, împotriva Sloveniei, în perioada 4-6 martie. 


Turneul olimpic debutează pe 6 august, finala fiind programată pe 14 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.525 secunde