Concurs Horia Tecău și Max Mîrnîi, câștigători ai trofeului BRD Năstase - Țiriac Trophy

98
Horia Tecău și Max Mîrnîi, câștigători ai trofeului BRD Năstase - Țiriac Trophy - tenistecaumax-1367174987.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la București, în cadrul turneului BRD Năstase -Țiriac Trophy, tenismanul constănțean Horia Tecău a obținut primul său titlu de campion la dublu alături de noul său partener, bielorusul Max Mîrnîi, după victoria din finală, scor 4-6, 6-4, 10-6, împotriva cuplului Lukas Dlouhy / Oliver Marach (Cehia / Austria). Câștigătorii au obținut un cec de 22.500 de euro și 250 de puncte ATP, iar învinșii 150 de puncte ATP și 11.830 de euro. 

La ceremonia de premiere, Ilie Năstase le-a înmânat premiile lui Dlouhy și Marach, iar Horia Tecău și Max Mîrnîi au primit trofeele din partea fostei gimnaste Nadia Comăneci. 

Tecău, care anul trecut a câștigat același trofeu alături de suedezul Robert Lindstedt, a mulțumit publicului pentru susținere și pentru că l-a făcut pe noul său partener, Max Mîrnîi, să se simtă ca acasă. 

"A fost un meci destul de disputat. Am intrat cu un plan bun la început, dar ne-au incomodat foarte mult. Până la urmă, ne-am regăsit agresivitatea și jocul nostru. La începutul săptămânii, visam să câștig acest titlu. Era un moment atât de îndepărtat, însă ne-am concentrat pe fiecare meci, am jucat patru meciuri bune, ultimele două foarte disputate. Este un sentiment extraordinar că ne aflăm aici cu trofeul pe masă. E cel mai frumos sentiment să joci acasă cu arena plină. Chiar dacă am pierdut primul set, publicul a continuat să ne încurajeze, auzeam voci din tribună care ne susțineau. Am simțit că am avut o întreagă echipă în spate. Am tras de noi și am întors meciul", a declarat Horia Tecău după câștigarea trofeului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4332 secunde