Sâmbătă, Farul a pierdut cu 0-1 la Galați

Husein cu ratările, Dunărea cu golul

741
Husein cu ratările, Dunărea cu golul - 73e42833b2c2a93fe859a61a5fc22eef.jpg
"Marinarii" s-au întors cu mâna goală de pe malul Dunării, deși au ratat mai multe ocazii însemnate.

FC Farul a avut cinci absenți, sâmbătă, la meciul din deplasare cu Dunărea Galați, însă a fost la un pas să dea lovitura. "Marinarii" și-au creat destule situații de gol, atât la 0-0, cât și la 0-1, și puteau obține fără probleme cel puțin un punct.
Oaspeții au fost mai periculoși în primele 20 de minute, când au ratat două ocazii (Nițescu 12, 18) și au cerut penalty în minutul 13, acu-zând un henț în careu al lui Che-laru. În minutele 24 și 33, Husein, ghinionistul Farului la Galați, a irosit două șanse însemnate. Întâi a tras puternic de la 12 m, peste poartă însă, iar apoi a scăpat singur cu portarul, dar nu a putut înscrie din 10 m.
Legea nescrisă a fotbalului, care spune că ratările se răzbună, a funcționat și sâmbătă, astfel că, în loc să fie 0-1 sau 0-2, a fost 1-0. La un minut după a doua ocazie a lui Husein, Pribac a centrat de pe stânga, iar Chelaru a punctat din apropiere, mingea fiind atinsă în drumul spre poartă și de Ion Barbu.
În repriza a doua, același scenariu: Husein periculos, dar fără șansă. Tânărul mijlocaș dreapta al Farului a ratat o nouă ocazie mare, a treia a sa în partida de sâmbătă, în minutul 81, când i-a furat balonul lui Căldăraru, a pătruns și a tras, însă a fost doar corner.
În al treilea minut de prelungire, Dunărea putea face 2-0, dar s-a lovit de Zdrâncă, goal-keeper-ul Farului blocându-l pe Enache, care scăpase singur.
La Galați, a debutat la echipa mare a Farului mijlocașul de 17 ani Andrei Sescioreanu.
***
Dunărea (antrenor, Viorel Tănase): B. Pârvu - D. Cristescu, M. Marin, Căldăraru, D. Popescu - Cioinac, Cr. Eni - Bârlădeanu (72 Enache), A. Antohi (61 V. Mun-teanu), Pribac - Chelaru (68 Câr-jan).
FC Farul (antrenor, Gică Butoiu): Zdrâncă - Nițescu, Patriche, I. Bar-bu, Buzea (66 Borza), Sascău - Husein, Păduraru (57 Stăncioiu), G. Munteanu, I. Lupu (78 Ses-cioreanu) - Dutciuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2011
Stire din Sport : Giannini a venit la FC Farul!
Pagina a fost generata in 1.2925 secunde