Concurs Hyundai, alături de fanii fotbalului în "Caravana Hyundai Goodwil Ball - România 2008"

313

Articole recomandate

Caravana Hyundai Goodwill Ball, cel mai mare eveniment dedicat fanilor tricolorilor, s-a aflat, week-end-ul trecut, la Constanța, pentru a susține echipa națională de fotbal a României la EURO 2008.
Goodwill Ball - o minge uriașă de patru metri înălțime - a fost expusă în parcul arheologic de la Primărie, împreună cu steagul României și cu toate celelalte materiale oficiale purtând însemnele mărcii Hyundai și ale Campionatului European de fotbal 2008. Hyundai Auto România a oferit suporterilor posibilitatea de a trimite mesaje de încurajare pentru echipa națională, scrise pe uriașa minge de fotbal.
"Fotbalul este sportul numărul unu în lume, iar Hyundai, ca o marcă de prestigiu mondial, este sigură că această Caravană Goodwill Ball va aduce pasiunile și emoțiile Campionatului European tuturor locuitorilor României", a declarat Narcis Ghiță, directo-rul general al Hyundai Auto România. La eveniment, Hyundai a oferit constănțenilor posibilitatea de a participa la programe interactive și acțiuni fotbalistice dintre cele mai diverse, dar și de a câștiga fabuloasele premii oficiale ale EURO 2008. De asemenea, Hyundai Auto România, în colaborare cu dealerii locali, au expus toată gama de modele Hyundai - inclusiv noile modele lansate în România, printre care i10, i30 Cross Wagon, Lavita Facelift -, iar constănțenii au putut efectua teste cu modelele de care sunt interesați.
Hyundai este partener oficial al EURO 2008.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2136 secunde