Ilie Floroiu va da startul Crosului Ziua Olimpică

654
Ilie Floroiu va da startul Crosului Ziua Olimpică - iliefloroiusc7-1308170430.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 18 iunie, este o zi specială, în care, așa cum se întâmplă de 24 de ani încoace, se organizează o întrecere sportivă de suflet: Crosul Ziua Olimpică. Startul crosului se va da la ora 9.30, din fața Sălii Sporturilor, iar onoarea de a da semnalul de pornire în cursă îi va reveni fostului mare campion Ilie Floroiu, în prezent director al CS Farul Constanța.
"Vă mulțumesc pentru invitația de a da startul Crosului Ziua Olimpică. Mă bucur că, la Constanța, este organizat de fiecare dată acest cros, iar la ediția din 2011, clubul nostru va fi reprezentat de foarte mulți sportivi, de la majoritatea secțiilor, nu numai de la atletism", a declarat, în cadrul conferinței de presă organizate, ieri, pe terasa Hotelului Sport, Ilie Floroiu.
"L-am ales pe Ilie Floroiu să dea startul crosului pentru că este una dintre gloriile atletismului românesc, un model pentru tânăra generație", și-a explicat propunerea Elena Frîncu, directorul executiv al DJST Constanța.
Participanții la cros vor porni din fața Sălii Sporturilor și vor alerga apoi pe bd. Tomis, până la Capitol, apoi pe bd. Mamaia, linia de sosire fiind la intrarea în stațiunea Mamaia, în parcarea din dreptul unui complex de distracții nautice.
Organizatorii evenimentului - Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Academia Olimpică Română-filiala Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Asociația Județeană de Atletism și partenerii lor - au pregătit o serie de surprize participanților.
Astfel, Piraeus Bank, sponsor principal al COSR pentru JO de la Londra 2012, va asigura 700 de tricouri personalizate, dar și premii speciale, pentru ocupanții locurilor 1, 2 și 3 (fete și băieți), pentru cel mai vârstnic participant (fete și băieți), pentru cel mai tânăr participant (fete și băieți), pentru cea mai numeroasă familie, dar și cinci premii pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, COSR a trimis la Constanța 300 de tricouri cu simbolurile olimpice, iar Coca Cola oferă, la sosire, 1.000 de sticle de apă plată.
Partenere în proiect, Poliția și Jandarmeria vor fi alături de alergători. Pe traseu, vor fi posturi fixe de observație, vor fi și polițiști pe motociclete, iar pentru a fi evitate blocajele, jandarmii vor delimita cu garduri zonele de la start și sosire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4888 secunde