Ilie Stan: "Am simțit că putem da lovitura"

2885
Ilie Stan:
Tehnicianul Victoriei Brănești, Ilie Stan, a fost inspirat la meciul cu Farul, introducându-l pe teren, în minutul 57, pe jucătorul care a adus victoria, Bogdan Oprea.
"Am simțit momentul în care puteam da lovitura. Am văzut că Farul începuse să joace numai cu mingi lungi și m-am gândit să bag pe cineva care să-i prindă pe contraatac. Mi-a ieșit", a arătat Stan.
Principalul crede că succesul cu Farul, prin care Brănești a luat o "opțiune serioasă" pentru promovare, e "extraordinar de important pentru viitorul nostru".
"Victoria de astăzi se datorează echipei. Deși nu a fost un joc strălucit, băieții au respectat ce le-am cerut tactic. Pentru noi, a fost o motivație în plus că am întâlnit Farul. Suntem pe locul întâi datorită atmosferei extraordinare din lot. Am jucat și cu Sportul Studențesc, și cu Farul, dar Sportul mi s-a părut mai bună, cred că e cea mai puternică echipă din serie", a mai spus Ilie Stan, căruia i-a mers mereu bine pe stadionul "Farul": ca mijlocaș al Stelei, a înscris destule goluri, iar ca secund al naționalei, a bătut Ucraina cu 4-1. Sâmbătă, le-a cerut elevilor săi să respecte tradiția, iar brăneștenii i-au împlinit dorința.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Martie 2010
Stire din Sport : "La Constanța va juca doar Farul"
Pagina a fost generata in 0.4879 secunde