IMAGINEA ZILEI / Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fetița în brațe

191
IMAGINEA ZILEI / Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fetița în brațe - elenabasescucatalintomataparinti-1528353395.jpg

Articole recomandate

Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fetița. Pe data de 4 iunie a venit pe lume cel de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Micuța Anastasia s-a lăsat așteptată, însă a creat o uriașă bucurie când s-a născut. Fericitul tătic a arătat tuturor o poză cu el și micuța! Iată imaginea!






La doar o zi de când a venit pe lume fiica sa, Cătălin Tomata parcă este în culmea fericirii. Nouă luni a așteptat să își ia în brațe fetița, pe Anastasia, primul său copil. Iată că acest moment a venit pe data de 5 iunie, la o zi de când Elena Băsescu a născut.


La timp și printr-o operație de cezariană, Anastasia a venit pe lume și a făcut cunoștință pentru prima oară cu familia sa. Tăticul, mândru nevoie mare, a arătat tuturor în mediul online cât își iubește fiica. A postat pe Facebook o imagine cu fetița care stă în brațele lui. I se poate citi încântarea pe chip, are zâmbetul până la urechi. O privește cu drag semn că este mândru de comoara sa. Pare că se află într-o sală de spital, Elena a născut într-un centru din Capitală.

Traian Băsescu, după ce și-a văzut nepoata prima oară, a declarat că seamănă cu tatăl ei: "Pare a fi înaltă, ca taică-su. Sigur că am avut (n.r. emoții când a intrat Elena în cezariană). E a treia naștere, e cezariană. E foarte bine. Mănâncă. Are experiență deja mai multă decât maică-sa, că e la al treilea copil.", scrie viva.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7493 secunde