Încă un rezultat surpriză la CM din Qatar. Maroc a învins Belgia cu 2-0, iar africanii sunt pe primul loc în grupă

215
Încă un rezultat surpriză la CM din Qatar. Maroc a învins Belgia cu 2-0, iar africanii sunt pe primul loc în grupă - maroc-1669569120.jpg

Articole de la același autor

Selecţionata Marocului a obţinut o victorie surprinzătoare în faţa Belgiei, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha, într-un meci din Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

„Leii din Atlas” au obţinut abia a treia lor victorie la Cupa Mondială, prin golurile marcate de Abdelhamid Sabiri (73) şi Zakaria Aboukhlal (90+2), în faţa unei echipe care a dezamăgit.

Marocul reuşea primul său succes la CM 1986, în Mexic, 3-1 cu Portugalia, iar următoarea victorie a venit la CM 1998, 3-0 contra Scoţiei.


Belgia, medaliată cu bronz în urmă cu patru ani, a debutat cu o victorie norocoasă în Qatar, 1-0 cu Canada, dar acum riscă să plece acasă după grupe.

Prima şansă a venit în min. 5, când Thorgan Hazard l-a găsit pe Batshuayi în careu, dar atacantul lui Beşiktaş a fost blocat de portar. Meunier a şutat din marginea careului, dar El Kajoui a prins mingea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.325 secunde