Info Roland Garros / Federaţia Franceză: "Regretăm profund situaţia!"

141
Info Roland Garros / Federaţia Franceză:

Articole de la același autor

Organizatoarea turneului de la Roland Garros, Federaţia Franceză de Tenis (FFT) îşi exprimă regretul profund faţă de decizia de reducere a numărului de spectatori la competiţia pariziană, care programează, astăzi, primele partide de pe tabloul principal, menţionând că va efectua o tragere la sorţi între deţinătorii de bilete.

„FFT a lucrat de la începutul crizei de sănătate prin care trece ţara noastră, în consultare constantă cu serviciile de stat, cu privire la opţiunile organizaţionale pe care situaţia medicală le-ar putea ridica. Regretăm profund această nouă constrângere.

Ca atare, vom organiza o extragere pentru fiecare zi a turneului printre persoanele care deţin în prezent un bilet. Persoanele care din păcate nu vor fi extrase vor primi toţi banii înapoi şi vor avea prioritate la casele de bilete pentru ediţia de anul viitor”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Franceze de Tenis, consultat de Agerpres.

Autorităţile franceze au redus de la 5.000 la 1.000 numărul maxim de spectatori autorizaţi să asiste, zilnic, la meciurile din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros.

Foto: denverpost.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4339 secunde