Informația zilei despre Novak Djokovic și Serena Williams

172
Informația zilei despre Novak Djokovic și Serena Williams - novak-1461068714.jpg

Articole recomandate

Într-o ceremonie care a avut loc în capitala Germaniei, Berlin, Novak Djokovic și Serena Williams au primit trofeul Laureus, echivalentul premiilor Oscar în sport. Sârbul Djokovic i-a învins pe fotbalistul Lionel Messi, sprinterul Usain Bolt și pe campionul din Formula 1, Lewis Hamilton, scrie realitatea.net



Cei mai buni sportivi ai planetei și-au dat întâlnire în capitala Germaniei, Berlin, oraș în care a avut loc festivitatea de decernare a Premiilor Laureus.

Într-o ceremonie a cărei gazdă a fost actorul american, Bill Murray, jucătorii de tenis Novak Dkokovic și Serena Williams au primit trofeul Laureus, pentru cel mai bun sportiv, respectiv cea mai bună sportivă a anului 2016.

Sârbul Novak Djokovic i-a devansat pe starul Barcelonei, Lionel Messi, pe sprinterul jamaican, Usain Bolt, dar și pe campionul din Formula 1, britanicul Lewis Hamilton.

Novak Djokovic și Serena Williams au fost răsplătiți cu Premiile Laureus, echivalentul Oscarurilor în sport, datorită performanțelor obținute anul trecut, când cei doi au câștigat trei din cele patru turnee de Grand Slam. Djokovic a mai cucerit Premiul Laureus în 2003 și 2010, în timp ce Williams și-a adjudecat trofeul acordat celei mai bune sportive în 2012 și în 2015.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5319 secunde