Înfrângere dramatică pentru tricolori, la Mondialele de tenis de masă

137
Înfrângere dramatică pentru tricolori, la Mondialele de tenis de masă - infrangere-1525367060.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de tenis de masă a României a ratat calificarea în optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe de la Halmstad (Suedia), după ce a fost învinsă dramatic, miercuri seară, de Hong Kong, scor 2-3, în ultimul său meci din Grupa A.

Tricolorii au condus cu 2-0 în fața unei formații valoroase, dar în cele din urmă au pierdut ultimele trei meciuri la mare luptă.

În primul meci, Hunor Szocs (numărul 66 mondial) l-a învins pe Wong Chun Ting, numărul 7 mondial, cu 3-1, iar apoi Ovidiu Ionescu (57 ITTF) s-a impus cu 3-2 în fața lui Ho Kwan Kit (35 mondial).

Juniorul constănțean Cristian Pletea (17 ani, 250 ITTF) a fost întrecut de Lam Siu Hang (68 ITTF), 1-3, Ionescu a pierdut cu 2-3 în fața lui Wong Chun Ting, iar Szocs a fost învins, 2-3, de Ho Kwan Kit.

În clasamentul final al grupei, pe primul loc s-a clasat Germania, cu 10 puncte, urmată de Suedia (9 p), Hong Kong (8 p), România (7 p), Slovenia (6 p) și Egipt (5 p).

Primele trei clasate din fiecare grupă la eșalonul Championship Division s-au calificat în faza următoare, câștigătoarele celor patru grupe urmând să ajungă direct în sferturi. Formațiile clasate pe pozițiile 4-6 în grupe vor continua să joace pentru locurile 13-24.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9723 secunde