ACCES DE FURIE! Și-a lovit tatăl în timpul meciului

562
ACCES DE FURIE! Și-a lovit tatăl în timpul meciului - tsitsipasdad4695-1578476110.jpg
Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas a explicat că nu a vrut să-l rănească pe tatăl și antrenorul său Apostolos Tsitsipas, pe care l-a lovit involuntar cu racheta, într-un acces de furie, la jumătatea meciului pierdut în fața australianului Nick Kyrgios, marți în cadrul competiției ATP Cup din Australia.

"S-a întâmplat în mod accidental. Nu asta am intenționat asta. Am uitat imediat totul și am trecut peste asta. Sunt lucruri care se pot întâmpla. Nu am vrut să fac asta. Lucrurile au scăpat de sub control, din păcate", a declarat grecul. "Poate va trebui să rămân în camera mea pentru trei zile, pedepsit de tatăl meu", a adăugat el în glumă.

În cursul partidei de marți, după ce a pierdut primul set la tiebreak, Tsitsipas a izbit de două ori cu racheta în banca pe care stătea tatăl său, rănindu-l la un braț pe acesta, care a fost complet luat prin surprindere de gestul fiului său. Apostolos s-a ridicat imediat de pe bancă și a plecat în tribune, unde a luat loc alături ceilalți membri ai echipei sale, în timp ce fiul său a fost penalizat cu un punct de arbitrul de scaun, fiind apostrofat totodată de către mama sa, Julia Apostoli.

Adversarul său, Nick Kyrgios, a declarat că nu a văzut ceea ce s-a petrecut, dar i-a luat apărarea grecului, afirmând că nu ar trebui să i se dea prea mare importantă incidentului. "Nu am văzut ce s-a întâmplat, dar nu cred că a vrut să-și lovească tatăl. Nu ar trebui să dați o prea mare importanță acestui incident. Și eu am făcut multe gesturi necugetate în momente de mare intensitate din timpul meciului. Este clar că a fost un accident', a spus jucătorul de la antipozi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9499 secunde