Simona Halep, prezentă la turneul de la Adelaide

282
Simona Halep, prezentă la turneul de la Adelaide - simona-1578255703.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se află, în aceste zile, în Australia, la Adelaide, acolo unde va participa la turneul WTA găzduit de orașul de la Antipozi. Constănțeanca se antrenează alături de tehnicianul său, australianul Darren Cahill, și are de gând să ajungă până în fazele superioare ale competiției. 


Turneul din Australia se desfășoară în perioada 13-18 ianuarie, iar Halep va avea adversare de top, cum ar fi liderul mondial Asghley Barty, Karolina Pliskova sau Angelique Kerber. 


Simona a ales să se pregătească la Adelaide în vederea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. 


XXX 
Simona Halep nu a rămas nepăsătoare atunci când a auzit de dezastrul care se petrece, în aceste zile, în Australia, și anume incendiile devastatoare care au făcut mii de victime. 


Cei mai buni tenismeni ai planetei au anunțat că vor dona o sumă de bani pentru victime, de fiecare dată când vor servi câte un as. Simona a avut o abordare diferită. A ales să doneze 200 de dolari, de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul Darren Cahill. 


"Știți că iubesc Australia, dar știți și că nu dau mulți ași. Vreau să ajut și promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Așa sigur voi strânge mulți bani", a scris Simona Halep într-un mesaj postat pe Twitter. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3781 secunde