Investiții la clubul din strada Primăverii

1012
4
Investiții la clubul din strada Primăverii - 434x193farul003-1324508179.jpg
Într-o perioadă în care cei din conducerea clubului se gândesc pe cine să instaleze pe banca tehnică, dar și la ce jucători ar putea să aducă pentru ca echipa să aibă o cu totul altă față în retur, oficialii FC Farul au avut bătăi de cap suplimentare. Acestea au fost generate și de absența unei centrale pe gaze.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că datorită sprijinului primit din partea firmelor COMAT și CONGAZ Constanța, clubul constănțean va beneficia, în cele din urmă, de o centrală pe gaze.
"Am bătut palma cu ei, iar astăzi (n.r. - ieri) o și luăm. Se pare că Moș Crăciun ne aduce cadoul mult așteptat", a spus oficialul farist, care s-a arătat extrem de bucuros pentru noua achiziție: "Este foarte importantă centrala pe gaze în iarnă, aveam mare nevoie de ea pentru a ne desfășura activitatea în condiții optime".

Comentează știrea

wwww
22 decembrie 2011
doamne...

Ca sa vedeti ce departe suntem..ne bucuram la o centrala primita cadou! Rad si curcile de Constanta !

suporter
22 decembrie 2011
ptr 1

De ce rizi ? Ai dat tu sponsorizare la club si nu s-au facut investitii ? De mincat r...t sunteti buni si de dat cu pietre dar un bilet la meci nu esti in stare sa platesti!

ggg
22 decembrie 2011
ce a investit Farul?

ce a investit Farul? a investit intr-o centrala primita moca? :)))) unde e investitia?

Tudoran Traian
22 decembrie 2011
Pentru FARUL

Ce se aude de venirea noului Antrenor stie cineva ceva si lasati pe cei ce vor sa investeasca ca aia e treaba lor sa investeasca daca vor si au cu ce.HAI FARULLLL.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4886 secunde