CVM Tomis Constanța - LPS Suceava 3-0, în Divizia A1 de volei masculin

Invincibili în campionat

548
Invincibili în campionat - d2e129a52f5aef3a15945528379d425b.jpg
Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța a stabilit un nou record de invincibilitate. Formația de la malul mării a terminat prima parte a campionatului cu 11 victorii din tot atâtea posibile, ultima victimă fiind LPS Suceava.

Voleibaliștii de la CVM Tomis au depășit șocul eliminărilor din cupele europene, acea supărare fiind compensată de evoluțiile bune din campionatul intern, unde merg din succes în succes.
Sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor, în ultima etapă a turului Diviziei A1, echipa antrenată de Viktor Sidelnikov a contabilizat o victorie previzibilă, scor 3-0 (25-15, 27-25, 25-18), în compania LPS-ului Suceava, însă trebuie precizat că mol-dovenii nu s-au predat ușor, punând probleme în special în setul secund.
Astfel, CVM Tomis încheie turul de campionat pe primul loc în clasament.
Celelalte rezultate ale rundei: CSM București - Remat Zalău 2-3, Unirea Dej - Universitatea Cluj
3-0, Știința Explorări Baia Mare - Dinamo București 0-3, VCM Piatra Neamț - SCM U Craiova 3-1. Partida CS Torpi Târgu Mureș - Steaua București 1-3 s-a disputat vineri, în devans.
Etapa viitoare, prima a returului, va avea loc în data de 22 ianuarie, când CVM Tomis va întâlni, în deplasare, pe CSM București.

Sâmbătă fără meci pentru "sirene"
Dacă băieții au muncit în week-end, în schimb, fetele de la CSV 2004 Tomis Constanța au avut liber, pentru că adversara pe care ar fi trebuit să o înfrunte, Penicilina Iași, s-a retras din campionat.
"Sirenele" antrenate de Darko Zakoc și Constantin Alexe nu au intrat, însă, în vacanță, pentru că meciul cu Tauron MKS Dabrowa Gornicza (Polonia), din prima manșă a optimilor Cupei CEV, bate la ușă - 5 ianuarie, la Sala Sporturilor.
Iată rezultatele din celelalte dueluri ale etapei a 11-a, ultima a turului DA1 de volei feminin: CS Pro Volei Botoșani - Universitatea Cluj 3-0, CSM București - CSU Medicina Târgu Mureș 0-3. Meciul CSM Sibiu - VC Unic LPS Piatra Neamț 0-3 s-a jucat în devans, sub Pietricica, în timp ce întâlnirile Dinamo București - SCMU Craiova și CSM Lugoj - Știința Bacău au fost reprogramate.
Runda viitoare (22 ianuarie, ora 19.00), prima a returului, CSV 2004 Tomis va evolua pe teren propriu, în compania celor de la CS Provolei Botoșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Decembrie 2010
Stire din Sport : Revenire senzațională
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt convins că echipa putea mai mult"
Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Sport : Nu desființați echipa!
Pagina a fost generata in 0.3927 secunde