Ioan Sdrobiș și-a dat demisia de la Farul

1326
Ioan Sdrobiș și-a dat demisia de la Farul - 48d44ad73bc574d34c1bba924ff89be2.jpg

Articole de la același autor

"Părintele" a explicat că la baza hotărârii sale stau dezinteresul total al autorităților locale față de echipă și situația financiară a clubului, pe care antrenorul o apreciază
drept "dramatică".

Lucrurile se complică la FC Farul, cu două zile înaintea reunirii lotului anunțată de oficialii clubului. Din cauza restanțelor financiare, echipa este în pericol să piardă liberii de contract mai mulți jucători, iar antrenorul principal Ioan Sdrobiș nu mai dorește să continue sub nicio formă la Farul, vineri trimițând o cerere de încetare de comun acord a contractului.
Despărțirea dintre Farul și Sdrobiș ar putea aduce și plecarea unui grup de jucători, dar și a președintelui Relu Damian, care a anunțat cu ceva timp în urmă că nu continuă la Farul fără "Părinte".
"Am recurs la acest gest întrucât există un dezinteres total al autorităților locale con-stănțene față de echipă, iar situația financiară a clubului e dramatică. În plus, nu există un plan clar pentru anul viitor. O singură persoană nu poate susține Farul", se arată în hârtia oficială trimisă de Sdrobiș.
"Ne-a luat prin surprindere decizia domnului Sdrobiș. Vom analiza situația și vom lua o hotărâre până luni, la reunire. Noi nu considerăm că situația e dramatică la Farul", a replicat patronul clubului, Giani Nedelcu.
În condițiile în care echipa rămâne fără "Părinte", se pare că există două variante pentru viitorul antrenor al Farului: fie promovarea lui Gică Butoiu din secund în principal, fie înscăunarea lui Constantin Gache, liber de contract după despărțirea de Delta Tulcea.
Varianta Adrian Matei, vehiculată în ultima perioadă, se pare că nu este luată în calcul de conducătorii Farului.

Luni, se discută de bani
Giani Nedelcu a arătat că, luni, 24 ianuarie, la reunirea "marinarilor", stadionul va beneficia de utilități, dar, în privința evoluției viitoare a situației de la Farul, lucrurile încă nu sunt lămurite.
"Vedem luni, când îi așteptăm pe jucători. Atunci vom discuta și de bani. Oricum, 10 - 12 dintre băieți au primit o parte dintre sumele restante și nu sunt în situația de a-și depune memoriu, clubul având la ei 40 de zile întârziere", ne-a mai spus Giani Nedelcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Sper să facem un meci reușit la Leeds"
Pagina a fost generata in 1.0089 secunde