Ioan Zal Gidu, campionul Cupei Dinamo la arte marțiale

614
Opt practicanți ai artelor marțiale, legitimați la CS Marea Neagră, au participat, zilele trecute, la Cupa Dinamo, ediție aniversară - 60 de ani de la înființarea grupării bucureștene.
Delegația constănțeană, condusă în competiție de secretarul general Mihai Cîju, a avut o evoluție apreciată de public, câștigând cinci medalii - una de aur și patru de bronz, toate în proba de Kumite (luptă sportivă). Campion a devenit Ioan Zal Gidu (12-13 ani, 45 kg), în timp ce Marian Cosmin Sandu (12-13 ani, 55 kg), Florin Nicorescu (12-13 ani, 65 kg), Alexandru Neagu (16-17 ani, 60 kg) și Alin Nicolae Enache (16-17 ani, 65 kg) au urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.
"Cele șase decenii de existență ale clubului Dinamo au fost sărbătorite de către sportivii secției de karate modern, condusă de sensei Vasile Manea, secretar general al Federației Române de Karate Modern, printr-un concurs foarte puternic, organizat la probele de Kata și Kumite individual. Rezultatele sportivilor noștri sunt bune, mai ales că, din pricina vacanței din preajma sărbătorilor pascale, ei nu au avut timp să ajungă în forma maximă", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.
La Cupa Dinamo, au participat, în total, 180 de sportivi reprezentând 20 de cluburi. Concursul a fost un bun test înaintea startului Campionatului Național de Karate Shito-Ryu pe echipe la proba de Kumite, care se va desfășura, pe 7 iunie, la Târgoviște.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7706 secunde