Ion Barbu a petrecut la botezul fetiței sale

328

Articole de la același autor

Fundașul central farist Ion Barbu a sărbătorit, duminică, botezul fiicei sale, Maria Arina. Fericitul eveniment s-a desfășurat pe meleagurile natale ale fotbalistului, în județul Olt. Petrecerea a avut loc la restaurantul "Valentino", la 3,5 km de Scornicești, participând în jur de 100 de persoane.
"A fost foarte frumos. Dintre colegi, nu a putut veni nimeni, pentru că suntem în perioada de pregătire și am avut liber duminică, fiecare stând acasă cu familiile și încercând să se odihnească cât mai bine. O să le fac însă cinste la toți, la Constanța", a declarat Barbu, pentru "Cuget Liber".
Fotbalistul s-a întors la Constanța ieri, aducându-și și cele două comori, soția, Rodica, și fetița de aproape două luni, acestea ajungând pentru prima dată aici de la nașterea Mariei Arina.
"Rodica și Maria Arina rămân cu mine, pentru că ne așteaptă lupte grele în campionat și am nevoie de sprijinul lor", ne-a mai spus Barbu, care nu a uitat ieri, când a ajuns la Constanța, să facă o alergare ușoară și o ședință de refacere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8475 secunde