Ionuț Gheorghe a început Cupa României cu o victorie prin abandon

2062
Ionuț Gheorghe a început Cupa României cu o victorie prin abandon - 52c9a2647a3eaa9e295071ba521458f7.jpg
Boxerul constănțean Ionuț Gheorghe a debutat cu o victorie-fulger la Cupa României pentru seniori, de la Iași. Medalia-tul olimpic de la Atena din 2004 a dispus în sferturile categoriei 69 kg de Bogdan Chiroșca (CSM Reșița), prin abandon în prima repriză, iar aseară, în semifinale, l-a întâlnit pe Elvis Suliman, un pugilist format la Mangalia, care reprezintă acum BC Simion.
Aseară, au mai evoluat în semifinale alți trei constănțeni, meciurile fiind: categ. 54 kg: Cristian Crețu (CS Farul) - Răzvan Andriana (Dinamo, fost campion european de juniori); categ. 75 kg: Ionuț Neacșu (Callatis Mangalia) - Ronald Gavril (BC Bacău, campionul național en-titre); categ. 81 kg: Ionuț Bodilcu (CS Farul) - Alex Cristofor (Universitatea "Vasile Goldiș" Arad).
Prin calificarea în semifinale, toți cei patru constănțeni își asiguraseră medalia de bronz. În sferturi, Elvis Suliman l-a învins pe Dragoș Timofte (Muscelul), Ionuț Neacșu a trecut la puncte, la capătul unui meci extrem de disputat, de Cătălin Sandu (BC Bacău), iar Ionuț Bodilcu a bătut tot la puncte, învinsul său fiind Codrin Cherecheș (Timișoara).
***
Finalele Cupei României au loc astăzi, de la ora 18,30, în direct la TVR3 și TVR Iași. În urma evoluțiilor boxerilor, antrenorul coordonator al lotului olimpic, Dorel Simion, va alcătui lotul care va reprezenta România la Campionatul European de la Moscova (4 - 13 iunie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.317 secunde