După ce a ucis două persoane într-un accident

Boxerul Ionuț Gheorghe, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare

1809
Boxerul Ionuț Gheorghe, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare - d545aec70bf269122a71259e31c26a22.jpg
Pugilistul Ionuț Gheorghe a fost condamnat, definitiv, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Curtea de Apel Constanța a respins recursurile formulate atât de inculpat cât și de procurori, menținând sentința inițială dată de Judecătoria Constanța.
De asemenea, prin hotărârea emisă, magistrații au stabilit un termen de încercare și l-au obligat pe condamnat să plătească aproximativ 21.000 de lei drept daune civile și 100.000 de euro - daune materiale.
Ionuț Gheorghe a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, ca urmare a accidentului petrecut pe 15 octombrie 2006, soldat cu moartea a două persoane.
Evenimentul rutier s-a petrecut la intrare în localitatea Ovidiu. Pugilistul Ionuț Gheorghe venea dinspre Mihail Kogălniceanu, la volanul unui BMW, când a vrut să depășească două autoturisme care rulau înaintea sa. Din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un parapet, s-a dat peste cap și a pătruns pe contrasens, lovind o mașină în care se aflau trei persoane. În urma impactului, o femeie de 35 de ani și fiica sa de numai 13 ani și-au pierdut viața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Februarie 2010
Stire din Eveniment : Microbuzele groazei
Luni, 08 Februarie 2010
Stire din Monden : Leonard Cohen a suferit un accident
Pagina a fost generata in 0.2762 secunde