Polițist de la rutieră, rănit grav în timp ce ancheta un accident de circulație

2060
Polițist de la rutieră, rănit grav în timp ce ancheta un accident de circulație - e13e70c34732b8a0a3ca8c1db9e2fbc6.jpg
Un polițist care ancheta la fața locului un accident rutier produs între localitățile Viișoara și Pietreni a ajuns, sâmbătă, în stare gravă la spital, fiind transportat de urgență la o unitate medicală din București.
Graba, lipsa de experiență a șoferului și carosabilul acoperit cu polei au fost determinante în producerea accidentului. Conducătorul auto a pierdut controlul direcției și a acroșat un agent de circulație, care cerceta un alt accident de circulație, produs tot din cauza poleiului.
Din păcate, polițistul a fost grav rănit, fiind transportat de urgență la un spital din capitală. În urma leziunilor suferite, medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul.
Potrivit Serviciului de Poliție Rutieră, în ziua de sâmbătă, în jurul orei 15,30, Amet Emra, de 20 ani, din localitatea Amzacea, care poseda permis de conducere de șase luni, a condus un autoturism marca Ford Escort, înmatriculat în Bulgaria, pe DN3, dinspre localitatea Pietreni către Viișoara. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, autoturismul a derapat, șoferul pierzând controlul direcției și accidentând grav pe Tănase Gabriel Florescu, de 33 de ani, din Constanța, agent de poliție. Omul legii se afla în afara carosabilului, în spatele autospecialei de poliției, și a fost lovit în timp ce efectua cercetări la fața locului într-un alt accident de circulației.
În urma impactului, polițistul a fost rănit grav, ajungând la spital cu un picior zdrobit și alte traumatisme. A primit primul ajutor de urgență la Constanța însă, din cauza rănilor foarte grave, mai ales la nivelul piciorului, a fost transportat de urgență la o unitate medicală din București. Aici însă, medicii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul rănit.
Tănase Gabriel Florescu este agent de poliție cu gradul profesional de agent șef în cadrul Serviciului Rutier Constanța - Biroul Accidente. A absolvit Școala de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, promoția 1996, iar în momentul producerii accidentului era în timpul serviciului și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5 secunde