Leonard Cohen a suferit un accident

923
Leonard Cohen a suferit un accident - 285649c6a9dee3156b52e0fbdd8413d7.jpg
Cântărețul canadian și-a amânat cu șase luni turneul european după ce s-a rănit în zona lombară în timp ce făcea exerciții fizice, potrivit purtătorului său de cuvânt.
Într-un comunicat emis vineri se precizează că medicii i-au recomandat lui Cohen, în vârstă de 75 de ani, să urmeze un regim de recuperare fizică de patru până la șase luni.
Purtătorul de cuvânt a refuzat să specifice ce făcea Cohen când s-a rănit la spate. El a părut foarte agil săptămâna trecută, în timpul galei Grammy, care a avut loc la Los Angeles, la care a primit un premiu pentru întreaga activitate.
Turneul european, ce include nouă concerte, urma să înceapă pe 1 martie, la Caen (Franța), însă a fost amânat până pe 15 septembrie și se va încheia pe 7 octombrie, la Moscova.
Anul trecut, în timpul concertului de la Valencia, el s-a prăbușit pe scenă în timp ce cânta "Bird On The Wire", făcând semn formației să se oprească din cântat și să îl ajute. Un muzician din trupa sa a spus publicului că solistul avea crampe și vomita. Mai târziu, managerul său a anunțat că artistul a fost diagnosticat cu toxiinfecție alimentară.
Legendarul Leonard Cohen și-a reluat turneele în 2008, după 15 ani de absență de pe scene, iar de atunci a susținut 191 de concerte. În 2008 și în 2009, artistul a susținut show-uri și la București.
Anul trecut, Leonard Cohen a fost inclus oficial în Rock and Roll Hall of Fame din New York, odată cu Madonna, John Mellencamp, The Dave Clark Five și The Ventures.
Cohen a terminat recent lucrul la o nouă piesă, "Different Sides", despre care nu se știe când va fi lansată. Cohen a lansat cel mai recent album al său în 2004.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3368 secunde