Concurs Pugilistul Ionuț Gheorghe rămâne condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

1290
Pugilistul Ionuț Gheorghe rămâne condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare - 94075db0d38a61eaabe44c25e8bb6423.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au decis respingerea apelului declarat atât de pugilistul constănțean Ionuț Gheorghe, condamnat de Judecătoria Constanța la pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare, cât și de reprezentanții Ministerului Public, astfel că boxerul rămâne condamnat la pedeapsa dispusă de Judecătoria Constanța. Sentința mai poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanța.

Magistrații de la Judecătoria Con-stanța, prin sentința emisă, stabiliseră un termen de încercare pentru Gheorghe de cinci ani, iar prin hotărâre el este obligat să plătească aproximativ 21.000 de lei drept daune civile și 100.000 de euro - daune materiale.
Ionuț Gheorghe a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, ca urmare a accidentului petrecut pe 15 octombrie 2006 și soldat cu moartea a două persoane.
Evenimentul rutier s-a petrecut la intrare în localitatea Ovidiu. Pugilistul Ionuț Gheorghe venea dinspre Constanța, cu BMW-ul său, și, la un moment dat, a efectuat o manevră de depășire a două autoturisme care rulau înaintea sa. Din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un parapet, s-a dat peste cap și a pătruns pe contrasens, lovind o mașină în care se aflau trei persoane. În urma impactului o femeie de 35 de ani și fiica sa de numai 13 ani și-au pierdut viața, după ce autoturismul Dacia Papuc în care se aflau a fost lovit în plin de BMW-ul condus de boxerul constănțean. Deși medicii au încercat să le salveze viețile, cele două persoane au murit la câteva ore după accident.
Polițiștii prezenți la evenimentul rutier susțineau că pugilistul Ionuț Gheorghe se afla la volanul autoturismului personal, marca BMW, cu numărul de înmatriculare CT-84-BOX, și se deplasa dinspre Constanța
spre localitatea Ovidiu. La un moment dat, el a pierdut controlul volanului, autoturismul a intrat pe contrasens, s-a răsturnat de mai multe ori, s-a lovit de un parapet de pe margine, după care a ricoșat într-o Dacie Papuc care circula regulamentar. Impactul a fost devastator, Dacia transformându-se într-un morman de fiare contorsionate.
Mașina cu numărul de înmatriculare CT-05-JIC, Dacie Papuc, era condusă de Nicolae Gheorghe, un bărbat de 43 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, care mergea la Constanța, împreună cu soția și fiica sa de numai 13 ani. În urma coliziunii, Daniela Gheorghe, care se afla în dreapta șoferului, a suferit multiple traumatisme cranio-cerebrale, faciale și costale, precum și plăgi adânci la nivelul gâtului. Pentru scoaterea din mașină a Danielei Gheorghe a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare care a tăiat caroseria autoturismului pentru a debloca victima. Fiica soților Gheorghe, aflată pe bancheta din spate, a fost grav rănită ca urmare a impactului. Ea a fost scoasă din mașină prin spate, luneta spărgându-se în momentul accidentului. Oana Gheorghe a ajuns în comă la spital, fiind diagnosticată cu politraumatisme și, în ciuda eforturilor personalului medical, a murit și ea în jurul orei 17. Singurul supraviețuitor din Dacie, Nicolae Gheorghe, a suferit leziuni mai puțin grave, care nu au necesitat internarea. La rândul lui, Ionuț Gheorghe a suferit leziuni ușoare la cap și la torace.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1772 secunde