Campionatul Național de box

Ionuț Gheorghe, coșmarul lui Flavius Biea

875
Ionuț Gheorghe, coșmarul lui Flavius Biea - ionutgheorghe-1311976411.jpg

Articole de la același autor

Doi boxeri constănțeni au evoluat, vineri seară, în finalele Campionatului Național de seniori de la Bacău: Ionuț Gheorghe (categ. 69 kg, CS Farul), care l-a întâlnit pe Dumitru Paraschiveanu (Bacău), și Ionuț Bodilcu (categ. 81 kg, CS Farul), care a încrucișat mănușile cu Alexandru Cristofor (Bacău).
Gheorghe l-a învins în semifinale pe timișoreanul Flavius Biea, fost campion mondial de juniori. A fost a patra victorie a lui Gheorghe, din tot atâtea meciuri directe cu Biea. "Ionuț s-a impus la puncte, dar extrem de clar, 8-0. S-a distrat cu Biea", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Box Constanța, arbitrul AIBA Toma Matei, care a oficiat la Bacău.
Bodilcu a trecut în semifinale de Tiberiu Porcoi (Petrolul Ploiești), prin abandon în repriza a doua.
Constanța a mai obținut la aceste Naționale alte două medalii, ambele de bronz, prin Enver Amiș (categ. 49 kg, CS Farul) și Ionuț Băluță (categ. 56 kg, CS Năvodari), care au pierdut la limită în semifinale. Adversarul lui Amiș s-a impus la preferință, după ce meciul s-a terminat la egalitate, iar Băluță a fost învins la diferență de un punct.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9505 secunde