Steliștii se întâlnesc cu suporterii la un centru comercial din Constanța

994
2

Steaua a ajuns la Constanța vineri seară, cazându-se la hotelul "Royal", situat în apropierea stadionului "Farul", cel care va găzdui întâlnirea din etapa a doua a Ligii 1, cu CS Mioveni. Meciul se joacă duminică, 31 iulie, de la ora 20,15, fiind transmis în direct la Dolce Sport.
Sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11,30, steliștii au întâlnire cu suporterii la "Carrefour", iar de la ora 18 efectuează un antrenament pe stadionul "Farul".
Biletele la meci costă 5 lei (la peluze), 10 lei (la tribuna a II-a) și 15 lei (la tribuna I), punându-se în vânzare de vineri, la casele stadionului. Sâmbătă, tichetele se pot achiziționa între orele 11 și 18, iar duminică între orele 10 și 17. Vineri, cea mai mare căutare au avut-o biletele de la tribuna I.
CS Mioveni a anunțat că va avea la meci o galerie de 100 de per-soane.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că situația jucătorilor Alexandru Bourceanu, Stefan Nikolici și Mihai Costea s-a rezolvat. Vineri, transferul lui Costea a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal, olteanul obținând astfel drept de joc pentru confruntarea cu CS Mioveni. Tot vineri, oficialii Stelei așteptau să-I legitimize și pe Bourceanu și Nikolici.



Comentează știrea

gigi
30 iulie 2011
Pute a oi

A inceput de ieri sa puta in Constanta a cacareaza de oaie! Recomand stelistilor constanteni sa iasa in numar mare cu pungulitze la ei, la recoltat de cacareze, pentru consum propriu! Din partea mea va ofer un mare jet si voua si clubului becaliot!

kill dog
30 iulie 2011
cu steaua pana la moarte

steaua e singurul club din romania care conteaza. constanta tine cu steaua

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0833 secunde