Campionatul Național de box pentru seniori

Ionuț Gheorghe va boxa pentru medalia de aur

249
Boxerul constănțean Ionuț Gheorghe, de la CS Farul, s-a calificat în finala Campionatului Național de seniori de la Arad, asigurându-și astfel medalia de argint. Vineri, în semifinale, sportivul antrenat de profesorul Ilie Dascălu a luptat în limitele categoriei 64 de kilograme, învingându-l pe Georgian Neichi, de la CS Arad.
După Elvis Suliman (69 kg; Callatis; antrenor - Nicolae Chioveanu), un alt pugilist din Mangalia, Ionuț Neacșu, a acces în semifinale și a atins nivelul de bronz, la secțiunea 75 kg, după ce a dispus înainte de limită de Andrei Anastasescu (BC Virgil București), adversarul abandonând în repriza întâi. Din păcate, Ionuț Bodilcu (CS Farul; 81 kg) a pierdut lupta cu dinamovistul Cezar Juratoni și, totodată, orice șansă de a cuceri o medalie.
Vineri seară, urmau să mai boxeze, în semifinale, E. Suliman, contra lui Georgian Popescu (Petrolul Ploiești) și I. Neacșu, adversar fiindu-i Cătălin Cristea (CSM Oțelul Târgoviște).
"Obiectivul e îndeplinit, avem asigurate trei medalii, să vedem acum câți dintre boxerii noștri vor deveni campioni naționali", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1441 secunde