Ionuț Lupescu: "Deocamdată nu ni s-a comunicat oficial anularea meciului cu Argentina"

856
Ionuț Lupescu:
Ionuț Lupescu, directorul general al Federației Române de Fotbal, a declarat în acaestă  dimineață la Pro TV că, deocamdată, forul național nu a primit o informare oficială din partea Federației de la Buenos Aires, legată de anularea meciului amical România - Argentina, programat pe 10 august, cu ocazia inaugurării ''Național Arena'', transmite Agerpres.

''Nu avem nimic oficial. Nu știu exact care e situația. Sunt contrariat, totuși, pentru că acum două zile Federația argentiniană anunța pe site-ul său că primește acreditări pentru meciul de la București. Înțelegem că sunt unele probleme cu postul de selecționer, dar nu văd niciun motiv pentru a anula meciul'', a afirmat Lupescu, precizând că FRF a achitat deja primele tranșe din suma pentru acest meci.

''Vom avea o corespondență cu Federația argentiniană, pentru a clarifica problema. Avem un contract, sper să fie respectat, este vorba de o dată în calendarul FIFA și echipa Argentinei e obligată să joace. Nu văd niciun motiv pentru a amâna sau anula meciul'', a mai spus Lupescu, precizând că va fi greu pentru România să mai găsească un adversar valoros disponibil pentru data de 10 august.

Lupescu a mai adăugat că în cazul în care meciul nu va avea loc, persoanele care au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.429 secunde