Final Four-ul Cupei României, la Constanța

Ionuț Stănescu: "Toate formațiile pornesc cu șanse egale"

226

Articole de la același autor

Ieri, la Hotelul Ten din Constanța, reprezentanții celor patru echipe angrenate în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanța, CS Minaur Baia Mare, Steaua București și SCM Politehnica Timișoara, au susținut conferința de presă premergătoare duelurilor de foc din week-end, de la Sala Sporturilor. 


Constănțenii sunt în căutarea celui de-al doilea trofeu din istoria clubului, după Supercupa de anul trecut, însă nu va fi deloc o misiune ușoară. Fiecare dintre celelalte trei formații râvnește la trofeul ce asigură prezența în ediția viitoare a Cupei EHF. 


Sâmbătă, primul duel va avea loc de la ora 12.30, între Politehnica Timișoara și Minaur Baia Mare, iar de la ora 16, HC Dobrogea Sud va juca derby-ul cu Steaua București. Duminică sunt programate cele două finale. Competiția este transmisă în direct la Digi Sport și Telekom Sport. Pentru cei ce vor să asiste la meciuri, un bilet de intrare pentru o zi costă 20 de lei, iar un abonament pentru ambele zile - 35 de lei. 


"Toate echipele pornesc cu șanse egale la trofeu. Este normal să ne dorim câștigarea trofeului, mai ales că jucăm pe teren propriu. Există o presiune în plus pe umerii noștri din acest motiv, însă am încredere că băieții vor reuși să treacă cu bine peste acest hop. Suntem siguri că va fi o competiție frumoasă și disputată. Este a treia oară consecutiv când ajungem în Final Four-ul Cupei României. Acum doi ani, am fost eliminați de CSM București, în semifinale, iar anul trecut, am pierdut finala cu Dinamo București. Ne-am dori ca anul acesta să vină rândul nostru să câștigăm. Vreau să mulțumesc autorităților locale pentru înțelegere și ajutor. De asemenea, nu putem să nu fim recunoscători Federației Române de Handbal, care ne-a recunoscut eforturile și ne-a atribuit această organizare. Sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor tuturor invitaților", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


O regulă importantă de care iubitorii handbalului vor trebui să țină cont este aceea că, în caz de egalitate, se vor juca alte două reprize de prelungiri a câte cinci minute. Dacă și după cele două reprize egalitatea persistă, vor mai urma alte două reprize de cinci minute. Dacă nici atunci nu se va face departajarea, se va trece la executarea aruncărilor de la 7 metri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5632 secunde