Irina Giurgiu, un exemplu demn de urmat

183
Irina Giurgiu, un exemplu demn de urmat - antrenoarefotbal-1611862804.jpg

Articole de la același autor

Irina Giurgiu (29 de ani) a devenit la începutul anului prima femeie antrenor din România care deține Licența UEFA Pro. Într-un interviu special pentru site-ul FRF, ea a împărtășit din experiența sa ca jucătoare și antrenoare de fotbal de la debut până în prezent.

O iubitoare a sporturilor de echipă, Irina Giurgiu a început să joace handbal la vârsta de 12 ani. S-a dedicat timp de șase ani acestui sport, evoluând pentru CS Marta Baia Mare, respectiv CSȘ 2 Baia Mare, echipă alături de care a câștigat titlul de campioană națională la Junioare I.

În 2010, când avea 18 ani, Irina a renunțat la handbal pentru fotbal, sportul pe care l-a îndrăgit de mică. A ales să meargă la AS Independența Baia Mare, formație la care juca și sora sa mai mare.

“Am început destul de târziu fotbalul, deși mi-a plăcut acest sport de mică. Când eu aveam 18 ani, sora mea juca deja de un an la AS Independența Baia Mare, mi-a spus că este o atmosferă foarte bună la echipă și m-a convins să merg și eu acolo”. , a spus Irina Giurgiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0992 secunde