Israelul a lansat atacuri puternice în Iran! Lovituri într-o provincie cu potenţial nuclear

880
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran! Lovituri într-o provincie cu potenţial nuclear - israel-1713509323.jpg

Articole de la același autor

Israelul a lansat un atac asupra Iranului în replică la atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.


Trei drone au fost „doborâte cu succes de apărarea antiaeriană a țării și nu există rapoarte despre un atac cu rachete deocamdată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului Național Cyberspace al Iranului, Hossein Dalirian, pe platforma socială X.


Sistemele de apărare aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe regiuni ca măsură de precauție împotriva potențialelor amenințări aeriene, potrivit agenției de presă de stat IRNA.


„După activarea apărării antiaeriene în unele părți ale țării pentru a face față unor posibile ținte, rapoartele indică faptul că până acum nu au fost raportate lovituri sau explozii la scară largă cauzate de vreo amenințare aeriană”, a raportat IRNA, vineri dimineața.


Verificările ample din Isfahan, o provincie centrală critică cu instalații nucleare semnificative, indică faptul că toate instalațiile militare și de securitate sunt în siguranță, fără incidente raportate.




Cele două aeroporturi majore din Teheran și-au reluat zborurile, relatează media de stat iraniană, după o suspendare scurtă ca urmare a unor explozii auzite în orașul central iranian Isfahan.

„Zborurile prin aeroporturile Imam Khomeini și Mehrabad au fost reluate”, raportează agenția oficială de știri IRNA, citată de Times of Israel.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4837 secunde