Jan Pahor ar vrea să joace la Farul cu numărul purtat de Șchiopu

969

Articole de la același autor

Stoperul sloven care a fost coleg cu Andrej Rastovac la FC Koper, Jan Pahor,
vrea să demonstreze că, prin înregimentarea sa, Farul a făcut o achiziție bună. Fost căpitan al echipei naționale Under-21 a Sloveniei, Pahor ar vrea să poarte pe tricou același număr ca la Koper și la echipa reprezentativă.

Jan Pahor este un fundaș central de 1,92 m înălțime și 85 kg greutate. Pe 10 iunie 2009 va împlini 23 de ani. Farul a semnat cu el un contract pe patru ani, încă de la finele anului trecut, însă înțelegerea a intrat în vigoare la începutul acestei luni, când Pahor s-a și prezentat la reunirea lotului.
"Chiar dacă suntem doar la începutul pregătirii, din care nu au trecut decât trei zile, îmi dau seama că în România antrenamentele au altă intensitate, mult mai mare, decât în Slovenia. Știam însă aceasta, de la Andrej Rastovac, fostul meu coleg de la Koper, care mi-a oferit multe amănunte despre Farul. Noii mei coechipieri se arată prietenoși cu mine, mă ajută și îmi explică ce nu înțeleg, ceea ce mă bucură. Încă nu am apucat să ne cunoaștem foarte bine, dar e timp berechet", a declarat Pahor, vineri, pentru "Cuget Liber".
Hotărât să lase o impresie cât mai bună, tânărul fotbalist sloven și-a luat rolul în serios la pregătire, unde se află mereu în plutonul fruntaș de la alergări. Jan speră să ajute mult echipa și din teren.
"În retur, Farul trebuie să acumuleze cât mai multe puncte și să stea departe de zona fierbinte a clasamentului. Obiectivul meu este să evoluez cât mai mult posibil. Sunt conștient că nu-mi va fi ușor, dar vreau să mă antrenez cât mai bine, pentru a arăta că sunt pregătit să intru în teren", ne-a mai spus Pahor.
Atât la FC Koper, cât și la formația reprezentativă Under-21 a Sloveniei, cel mai nou "rechin" a purtat 5 pe tricou și ar vrea ca și la Farul să evolueze cu acest număr, care consideră că-i poartă noroc. Până acum, la Farul a jucat cu 5 un alt stoper, Cristi Șchiopu, care a fost pus însă pe lista de transferări.
"Pregătirea este dură în această perioadă, dar faptul că lucrăm din greu în iarnă ne va ajuta apoi în campionat", a arătat și Andrej Rastovac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9024 secunde