Amicale Farul - Cerno More Varna

661

Articole de la același autor

Farul a stabilit o partidă amicală cu Cerno More Varna (Bulgaria, prima ligă, locul 4), care se va desfășura pe 4 februarie, la Constanța, de la ora 14, pe terenul mare.
Bulgarii au propus și un meci retur, pe 28 martie, la ei (ora 11 sau 14), urmând a se decide în ce oraș se va disputa partida, "rechinii" stând probabil la Albena. În acea perioadă, campionatul este întrerupt, pentru meciul România - Serbia, de la Constanța. Farul va efectua atunci un stagiu de o săptămână în Bulgaria (21 - 28 martie), care se va încheia cu partida cu Cerno More, "rechinii" mai căutând însă un adversar pentru încă un amical în acea perioadă, în țara vecină.
Altfel, al patrulea adversar din Antalya va fi Spartak Trnava (Slovacia, prima ligă, locul 3), meciul urmând a se juca pe 15 februarie, în vreme ce, pentru ultima dispută din cadrul turneului de jocuri găzduit de Turcia, de pe 17 februarie, a fost avansată formația Arka Gdynia (Polonia, prima ligă, locul 7), însă acest adversar nu este definitiv.
Farul va susține turneul de jocuri între 7 și 18 februarie. În primele trei partide, constănțenii vor întâlni Sigma Olomouc (Cehia, prima ligă, locul 6), pe 9 februarie, Tatran Preșov (Slovacia, prima ligă, locul 7), pe 11 februarie, și Slavia Sofia (Bulgaria, prima ligă, locul 8), pe 13 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7918 secunde