Concurs Alexandru Mățel: "Sunt încântat că Farul m-a chemat de la Delta"

1971

Articole de la același autor

Patru jucători pe care Farul îi împrumutase la divizionara secundă Delta Tulcea, Mățel, Larie, Pantelie și Nanu, au început pregătirea cu echipa constănțeană.
Mățel a fost unul dintre remarcații din tur ai Deltei, pentru care a jucat în toate meciurile, titular de fiecare dată, ca fundaș dreapta sau ca mijlocaș pe aceeași parte a terenului.
Alexandru, care va împlini 20 de ani pe 17 octombrie 2009, a și înscris un gol (din lovitură liberă) pentru formația tulceană în prima parte a campionatului, în partida de acasă cu FC Botoșani (4-0 pentru Delta).
"Sunt încântat și mă bucur foarte mult că Farul m-a chemat în pregătire. Acum trebuie să demonstrez că merit să fac parte din lotul echipei mari. Farul va avea parte de un retur foarte greu, dar sper din tot sufletul să evite retrogradarea", a declarat Mățel, pentru "Cuget Liber".
Alexandru nu este nou-venit în cercul echipei mari. Ba, mai mult, a și debutat pentru Farul într-un meci oficial de campionat, la doar 16 ani și 8 luni, în partida CFR Cluj - Farul 3-0, desfășurată pe 7 iunie 2006, când a intrat pe teren în minutul 66. Antrenor principal la Farul era atunci Momcilo Vukotic. Mățel a fost rezervă și în partida de Cupa UEFA-Intertoto Lokomotiv Plovdiv - Farul 1-1, de la Sofia, a participat și la cantonamentele din Grecia și Bulgaria și s-a mai pregătit la Constanța cu echipa mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9482 secunde