HCM Baia Mare - CS Tomis, în Liga Națională de handbal feminin

Jucați cu tupeu și să nu vă tremure genunchii!

594
Jucați cu tupeu și să nu vă tremure genunchii! - a82edd56d1ef3f81e94fefac1757ff8f.jpg
CS Tomis a plecat spre Baia Mare, pentru meciul din etapa a cincea a Ligii naționale de handbal feminin, hotărâtă să nu aibă parte de soarta HCM-ului Constanța la Târgu Jiu, unde campioana României a început jocul slab și l-a terminat înfrântă.

Misiune extrem de dificilă pentru handbalistele de la CS Tomis (7, 4 p), care descind însă în Maramureș cu gândul de a-i "fura" Științei HCM (3, 6 p) ambele puncte.
Directorul executiv al clubului de pe litoral, prof. Traian Bucovală, știe care ar putea fi cheia succesului.
"Foarte important va fi primul sfert de oră. Nu trebuie să intrăm în teren tremurând, ci cu tupeu, în sensul bun al cuvântului. Fetele să adopte jocul de echipă și nu pe cel individual, iar în atac, să avem grijă să nu mai irosim situațiile clare de a marca. Ratările pe semicerc se răzbună, avem această experiență nefericită", a explicat oficialul Tomisului.
La Baia Mare, are mari șanse de a debuta în tricoul Tomisului, centrul Alina Șorodoc, transferată, săptămâna aceas-ta, de la Rulmentul. De altfel, pe litoral ar mai putea ajunge și alte handbaliste de la gruparea brașoveană, deciziile urmând a fi luate în funcție de pretențiile financiare ale acestora.
Partida HCM Baia Mare - CS Tomis se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, fiind transmisă în direct la Digi Sport. Arbitrează brigada argeșeană Barbu / Nica.
Celelalte partide ale rundei: Știința Bacău - Cetate Deva, HC Zalău - HCM Buzău, Rapid București - HCM Roman, Universitatea Reșița - HC Oțelul Galați, Universitatea Cluj - HC Dunărea Brăila.
Meciul Oltchim Râmnicu Vâlcea - Rulmentul Brașov, scor 31-25, s-a disputat în avans.

Încurajări de la Dumitru Muși
Înainte de plecarea spre Baia Mare, jucătoarele Tomisului s-au întâlnit, la Sala Sporturilor, cu Dumitru Muși, fostul lor antrenor transmițându-le mesaje de încurajare.
"Relația noastră cu dl. Muși este una civilizată. El a fost numit director adjunct al CSS 1, în locul lui Mihail Făgărășan, ieșit la pensie, iar relațiile de colaborare dintre cluburile noastre sunt foarte bune", a explicat profesorul Bucovală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2009
Stire din Sport : Reeditare a finalei de Cupă
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Sirene" prea sfioase
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Sport : Magie albă!
Pagina a fost generata in 0.3431 secunde