Jucător din liga secundă, lovit cu pumnul în figură

597
Jucător din liga secundă, lovit cu pumnul în figură - fotbalanglia-1552304405.jpg

Articole de la același autor

Jack Grealish, mijlocașul echipei engleze de fotbal Aston Villa, a fost lovit de un suporter al clubului Birmingham City, duminică, în cursul derby-ului dintre cele două mari rivale din liga secundă engleză, acesta fiind al treilea incident de gen din Regatul Unit în ultimele zece zile, informează AFP.


Grealish se afla în careul lui Birmingham City când un bărbat a intrat pe teren și l-a lovit cu pumnul, după doar zece minute de joc.


Căpitanul echipei Aston Villa s-a prăbușit la pământ, în timp ce coechipierii săi Glenn Whelan și Tammy Abraham i-au sărit în ajutor. Jucătorul agresat, deși furios, a putut relua meciul. Suporterul violent a fost imobilizat de oamenii de pază ai stadionului și escortat apoi în afara arenei de poliție.


În ciuda acestui incident, Grealish a reacționat perfect și a înscris golul victoriei echipei sale pe terenul lui Birmingham City, în min. 70 (1-0). După gol, jucătorul a sărit în fața peluzei fanilor lui "Villa", primind un cartonaș galben.


"Mă pregăteam pentru o fază de joc și am simțit o lovitură în obraz. Este o rivalitate evidentă în fotbal, dar nu cred că ar trebui să se întâmple așa ceva", a spus Grealish la finalul meciului.


Derby-urile dintre cele două echipe din Birmingham sunt în mod constant marcate de incidente. Duminică dimineață, grupuri de fani s-au ciocnit pe străzi până la intervenția poliției.


Agresiunea lui Grealish este a treia din fotbalul britanic în ultimele săptămâni. Vinerea trecută, căpitanul lui Glasgow Rangers, James Tavernier, a fost agresat de un fan de la Hibernian, în cursul unui meci la Edinburgh. Cu o săptămână înainte, fanii lui Hibernian au aruncat cu o sticlă în direcția unui jucător de la Celtic care se pregătea să execute un corner.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7873 secunde