Jucători de la Timișoara și Brăila la reunirea lui CS Eforie

929
Jucători de la Timișoara și Brăila la reunirea lui CS Eforie - bc8bf39c8a79f4e962249fceed1a6ee9.jpg
Doi jucători noi au fost prezenți, ieri, la reunirea lui CS Eforie (locul cinci în seria secundă a Ligii a III-a la fotbal): un fundaș central, de la Poli Timișoara II, Lucian Gavriluță, și un fundaș stânga de la Brăila, Drăgoi, situația lor urmând a fi lămurită în perioada următoare.
Ceilalți fotbaliști care au răspuns prezent la apelul antrenorului principal Gabriel Șimu au fost: David (portar); Boritz, Oprea, Gospodin, Croitoru, Manea, Șuta, Dragomir (fundași); Pelican, Chirilă, Potoșcă, Leonte, Purcărea, Chehaia (mijlocași); Borza, Niță, Paraschiv, Roman (atacanți).
Gândac (examene la facultate, la UMC) și Fugaru (reținut de serviciu) au fost învoiți, în vreme ce situația lui Militaru este incertă, oficialii lui CS Eforie știind că este plecat în Belgia. "Suntem descoperiți pe postul de fundaș dreapta, după ce Della s-a dus în Cipru. În ultimele etape ale turului a trebuit să improvizăm pe acest post", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alberty Bașchir, președintele lui CS Eforie.
"Astăzi (n.n. - ieri), doar ne-am întâlnit și am stat puțin de vorbă, iar de mâine (n.n. - astăzi) vom începe antrenamentele. În această săptămână, se va hotărî dacă mergem în cantonamentul montan de la Căiuți, lângă Onești", ne-a spus și Gabi Șimu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
Stire din Sport : CS Eforie s-a cocoțat pe locul patru
Pagina a fost generata in 0.7519 secunde