"Jocheul" Lincar își cravașează "caii de curse" pe hipodromul din Mangalia

673
Antrenorul principal al vice-liderei seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, Callatis Mangalia, Erik Lincar, e mulțumit de cum decurg antrenamentele, Callatis bifând prima săptămână de pregătire.
"Băieții răspund favorabil la cerințe, depun efort și sunt serioși în pregătire. Dacă lucrurile merg la fel și în continuare, în retur ne va fi ușor. Ne pregătim în sala de forță, pe hipodromul de la Mangalia, care e potrivit ca suprafață și distanțe pentru ce căutăm noi, sau pe plajă", a declarat Lincar, pentru "Cuget Liber".
Callatis susține, vineri, 21 ianuarie, de la ora 14, la Albești, primul amical al anului, contra echipei clasate pe locul întâi în Seria Est a Ligii a IV-a constănțene, Internațional Pecineaga.
În cantonamentul de la Izvorani, care începe pe 24 ianuarie, Callatis are fixate până acum patru partide de verificare, cu Inter Clinceni, ACS Berceni, CS Buftea și Astra II, fiind posibil și un al cincilea meci, contra Chimiei Brazi.
La ora actuală, echipa din Mangalia are trei noutăți în lot, Valentin Ioviță (27 de ani, mijlocaș stânga sau central ofensiv), Florin Stoica (21 de ani, fundaș central sau mijlocaș defensiv) și William Orlando Arias Bermudez (20 de ani, portar de culoare din Columbia), iar astăzi este posibil să mai vină un fotbalist.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis părăsește Mangalia
Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Sport : "La promovare, ne batem cu Slobozia"
Joi, 16 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt sigur că vom promova"
Pagina a fost generata in 0.7861 secunde