Începând cu 24 ianuarie

Callatis părăsește Mangalia

1058
Callatis părăsește Mangalia - 9fd4ada4c632bf653fdabd40b812db13.jpg
Vice-lidera seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, Callatis Mangalia, va demara pregătirile de iarnă pe 12 ianuarie, lotul fiind convocat la stadion la ora 12. Până pe 24 ianuarie, Callatis se va pregăti în localitate, după care va efectua un cantonament la Centrul Olimpic de la Izvorani. Ultima parte a pregătirii va fi dedicată preponderent meciurilor de verificare.
Antrenorul principal Eric Lincar vrea 8-9 astfel de partide, primele, 2-3, urmând a se juca la Izvorani, una fiind deja stabilită, cu ACS Berceni (Liga a III-a). La revenirea acasă, adversari vor fi echipe din Dobrogea, gen Săgeata Năvodari (pe 26 februarie), Viitorul ori FC Farul.
Callatis vrea să înceapă campionatul cu un lot de 22 - 23 fotbaliști. Dintre jucătorii care au evoluat în tur, clubul a renunțat deja la patru, portarul Robert Barbu, stoperul Armando Mihai, mijlocașul central Cristian Ciuciuleacă și atacantul Daniel Ene, iar în privința altor doi, un fundaș central și un mijlocaș, se va lua o decizie până la plecarea la Izvorani.
"Dacă vom renunța la 6-7 jucători, vom aduce patru, de valoare. Avem deja discuții cu mai mulți fotbaliști, vreo zece", a declarat, pentru "Cuget Liber", Neculai Tănasă, președintele lui Callatis. Posturile vizate pentru întărire sunt cele de atacant, mijlocaș, portar, fundaș lateral sau central.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6474 secunde