Fundația Callatis a premiat excelența din viața publică a Mangaliei

1132
Fundația Callatis a premiat excelența din viața publică a Mangaliei - 2e09a7d46e0537e693ba7f7379690ca5.jpg
La Mangalia a avut loc, duminică, în incinta bazei de tratament a Sanatoriului Balnear, o nouă ediție a Balului de Crăciun, organizat de Fundația Callatis ‘96.
La eveniment au participat, printre alții, prefectul Claudiu Palaz, Elena Frâncu – directorul DJST, Constantin Dina – directorul DSP, Paul Brânză – directorul ANR, Gigi Chiru – directorul ISC, cadre medicale și didactice, oameni ai vieții publice din Mangalia.
Președintele de onoare și fondatorul Fundației Callatis, deputatul Zanfir Iorguș, a declarat că, indiferent de conjunctura economică, trebuie găsită forța necesară ca proiectele și acțiunile în sprijinul cetățenilor să poată continua și să fie duse la bun sfârșit. "Trebuie să găsim cu toții forța necesară pentru a continua proiectele începute și, mai mult decât atât, să demarăm altele noi. Vom continua și anii următori să avem considerație față de toate persoanele care s-au implicat în zonele voluntariatului și solidarității umane", a precizat Zanfir Iorguș.
Cel mai așteptat moment al serii a fost festivitatea de premiere a celor mai merituoși mangalioți în sferele lor de activitate.
Astfel, la secțiunea Învățământ, premiul de excelență a fost primit de prof. Ghiulserin Sali și învățătoarea Rodica Codău; la Secțiunea Cultură - poeta Emilia Dabu; Secțiunea Sport – prof. de șah Andrei Furcă; Secțiunea Sănătate – medicul pediatru Elena Dragu, medicul internist Alexandru Nițulescu, medicul anestezist Lucian Mârza; Secțiunea Știință și Cercetare –arheologii Nicolae Alexandru, Alexandru Alexiu, Robert Constantin și Radu Laurențiu; Secțiunea Muzică - prof. univ. Traian Broască.
Un Premiul Special pentru întreaga carieră a fost primit de artistul plastic Rodica Deliman, cea care, de ani buni, conduce Centrul de pictură "Ars Nuovo";
Trofeul Fundației Callatis "Omul Anului" a fost adjudecat de Inna, interpreta din Mangalia. Cum solista concerta, în momentul premierii la Londra, înalta distincție a fost ridicată de către tatăl ei, George Apostoleanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt sigur că vom promova"
Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Sport : "La promovare, ne batem cu Slobozia"
Pagina a fost generata in 0.3399 secunde