Valentin Ioviță și columbianul Bermudez au ajuns la Callatis Mangalia

760
Valentin Ioviță și columbianul Bermudez au ajuns la Callatis Mangalia - 36938304f9defd819b5989cccc396847.jpg
Vice-lidera seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, Callatis Mangalia, are, de ieri, trei jucători în probe: Florin Stoica (21 ani, fundaș central sau mijlocaș defensiv), William Orlando Arias Bermudez (un portar de culoare din Columbia, în vârstă de 20 de ani, înalt de 1,92 m), ambii veniți de la Oțelul Galați, și Valentin Ioviță (mijlocaș stânga sau central ofensiv, 27 de ani, ultima dată la CF Brăila, dar care a jucat și la Sportul Studențesc, Oțelul Galați, Gloria Buzău și Dunărea Galați).
"În ce-i privește pe fotbaliștii de la Oțelul am primit referințe bune de la președintele gălățean Marius Stan, în vreme ce Ioviță e un jucător cunoscut, de valoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Neculai Tănasă, președintele lui Callatis.
Astăzi, va ajunge la Mangalia un alt fotbalist, mijlocașul Cosmin Dimcea, iar Callatis mai tatonează două piste, fiind interesată de un fundaș central de la Delta Tulcea și de un fundaș stânga de la Pandurii Tg. Jiu.
Altfel, pe lângă partidele cu Inter Clinceni (26 ianuarie) și ACS Berceni (29 ianuarie), Callatis va mai susține în cantonamentul de la Izvorani amicale cu CS Buftea (pe 31 ianuarie) și cu Astra II sau Victoria Brănești II, pe 2 februarie. Înainte de plecarea la Izvorani, echipa din Mangalia va juca primul amical al iernii, pe 22 ianuarie, cu o echipă de liga a IV-a din județul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis părăsește Mangalia
Joi, 16 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt sigur că vom promova"
Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Sport : "La promovare, ne batem cu Slobozia"
Pagina a fost generata in 0.1938 secunde