Jucători de tenis din Constanţa, pe podium la Selecţia Naţională U13

194
Jucători de tenis din Constanţa, pe podium la Selecţia Naţională U13 - 1-1635428226.jpg

Articole de la același autor

Selecţia Naţională de iarnă a Federaţiei Române de Tenis pentru jucători de cel mult 13 ani a reunit la start chiar pe cei mai buni din România, iar meciurile au fost de un nivel foarte ridicat.

În turneul fetelor, la finalul a cinci zile de concurs, s-a impus Giulia Safina Popa, cea care a ajuns la selecţie din postura de excepţie naţională. Legitimată la CSM Oradea, Giulia Popa s-a impus în finală, scor 6-2, 6-1, în faţa Alexiei Tatu, jucătoarea celor de la Tenis Club Bright Constanţa.

În finala pentru locul trei, câştig de cauză a avut Flavia Ogrezeanu, şi ea de la Tenis Club Bright Constanţa, scor 6-4, 7-6 (4), în întâlnirea cu Ioana Ştefania Boian, de la ACS Tennis Team Bucureşti.

În turneul băieţilor, după o finală de asemenea terminată în două seturi, s-a impus Yannick Alexandrescu, jucător legitimat la LPS Constanţa. Yannick Alexandrescu s-a impus în ultimul meci al turneului, scor 6-2, 6-1, în faţa lui Alejandro Berge Nourescu, de la CSS 6 Bucureşti.

Finala pentru locul III a fost mult mai disputată. Matei Todoran, de la Club Sportiv Transilvania 2010, a pierdut primul set al întâlnirii cu David Popa, de la AS Tenis Club Elite Pantelimon, 2-6, dar le-a câştigat pe următoarele două cu 6-1, respectiv 6-3.

Foto: Federaţia Română de tenis / frt.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5226 secunde